Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Taller de comunicació i emergència climàtica per a joves

4 mayo @ 18:00 - 20:00

Taller de comunicació i emergència climàtica per a joves

Entrepobles, l’Observatori DESC, i Extinció o Rebel·lió Joves organitzem un taller de comunicació en context d’emergència climàtica i crisi(s) sobreposades. Una activitat formativa amb perspectiva crítica i de gènere des de les noves generacions, destinat a joves activistes i/o interessats/des d’entre 16 i 22 anys. El taller inclou l’opció de publicar articles en premsa.

Per poder inscriure’t, a través d’aquest enllaç

Si et preocupa l’emergència climàtica i t’inquieta com comunicar-la per tenir impacte i arribar més lluny, aquesta iniciativa és per tu! Entrepobles, l’Observatori  i Extinció o Rebel·lió Joves impulsem un nou “Taller de comunicació i emergència climàtica per a joves”. Es tracta d’una activitat pensada per reforçar les veus més joves i dotar-les d’eines per compartir la seva visió i experiències en mitjans de comunicació catalans, des d’una perspectiva ecofeminista.

Una nova iniciativa de formació i sensibilització sobre qüestions que ens preocupen molt com l’emergència climàtica. Aquesta, suposa una vulneració múltiple dels Drets Humans i afecta molts dels drets econòmics, socials, culturals i ambientals que defensem des de l’Observatori. Per això volem sensibilitzar a les més joves i formar-les perquè ens ajudin a mobilitzar-nos en col·lectiu!

Aquest taller tindrà lloc el proper dimecres 4 de maig 18:00 a 20:00h a la Lleialtat Santsenca, amb inscripció prèvia. La sessió serà facilitada per la periodista i guionista especialitzada en emergència climàtica, Laia Creus. A més, comptarem amb membres de l’organització Rebel·lió o Extinció Joves, que ens faran una introducció a l’organització i als seus objectius com a moviment social en defensa del planeta i la vida. En aquesta ocasió, es donarà prioritat a participants dones, amb un mínim del 60% de les participants.

El projecte compta amb el suport i la facilitació d’especialistes de Climate Tracker, que treballen amb l’empoderament de joves periodistes per documentar la crisi climàtica. Així, es proposarà als i les participants del taller l’escriptura d’articles periodístics sobre la situació d’emergència climàtica i desigualtats socials a la ciutat de Barcelona.

CRUÏLLA DE CAMINS: GLOBALITZEM ALTERNATIVES ECOFEMINISTES PER LA DEFENSA DELS DRETS HUMANS

Com a part del projecte “Cruïlla de camins: Globalitzem alternatives ecofeministes per la defensa dels DH en crisis superposades i emergència climàtica en context COVID” es faran diversos tallers: un taller presencial amb joves participants d’arreu del territori català i dos tallers online adreçats a persones joves del sud-global, en concret, de l’Amèrica Llatina, que es vegin afectades per l’emergència climàtica i vulguin explicar les seves experiències en format periodístic i busquin eines per a una millor comunicació.

Detalles

Fecha:
4 mayo
Hora:
18:00 - 20:00

Detalles

Fecha:
4 mayo
Hora:
18:00 - 20:00