Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Sessions educatives sobre emergència climàtica amb l’alumnat de l’Institut 4Cantons

18 marzo, 2022 @ 08:00 - 25 marzo, 2022 @ 18:30

Acció educativa d’aprenentatge i servei (APS) en l’Institut Quatre Cantons

La idea d’aquest projecte és apropar els conceptes sobre emergència climàtica a les escoles i instituts a través de la realització d’un procés d’aprenentatge i servei (APS). A través de sessions educatives a l’Institut Quatre Cantons del Poble Nou durant 5 setmanes – específicament es desenvoluparà el Bloc de Recerca i Creació (BRC) amb alumnes de quart d’ESO – treballarem els continguts àmpliament desenvolupats a la unitat didàctica Emergència Climàtica.

Setmanalment, es reforçaran continguts desenvolupats en les dinàmiques a l’aula a través del portfoli setmanal com a part del treball individual i fora de l’aula. Les dues últimes setmanes es dedicaran a preparar el Pas a l’Acció, aquest pas serà escollit per l’alumnat, ells i elles elegiran quins temes tractaran i el tipus d’acció que faran.

Prioritzem treballar la mirada decolonial de l’emergència climàtica, apostar per les veus del sud i les relacions de desigualtats i explotació entre N/S des dels ecofeminismes així com donar veu a organitzacions i identitats del Sud global.

Comptarem amb la participació activa de la docent Carlota Ruso, de Berta Maristan, de l’equip d’Edualter i Natalia Riera, de l’equip d’Entrepobles, i amb membres de la comissió de sostenibilitat del centre, amb les que es va desenvolupar i portar a la pràctica el procés durant els mesos d’abril i maig de 2021.

 

 

 

Detalles

Comienza:
18 marzo, 2022 @ 08:00
Finaliza:
25 marzo, 2022 @ 18:30

Detalles

Comienza:
18 marzo, 2022 @ 08:00
Finaliza:
25 marzo, 2022 @ 18:30