Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Videofòrum i debat online sobre el documental “50ºC”

18 noviembre @ 18:00 - 20:00

VIDEOFÒRUM I DEBAT ONLINE SOBRE EL DOCUMENTAL “50ºC” DINS DEL PROGRAMA DE BIBLIOTEQUES SENSE FRONTERES

🌏 El canvi climàtic és una realitat i va més enllà dels desordres meteorològics… Canvis als nostres hàbits de consum, de mobilitat, d’alimentació.

🌏 Quines conseqüències patirem si no actuem ja? Què podem fer per mitigar el canvi climàtic?

🌏 Amb aquestes preguntes et volem fer raonar sobre un tema d’actualitat, el canvi climàtic.

Des d’Entrepobles i SICOM et convidem al videofòrum online del dia 18 de novembre a les 18:00h. Projectarem “50 ºC”, un documental que parla sobre què suposa el canvi climàtic i les amenaces que se’n deriven: augment de la temperatura, del nivell del mar, de la intensitat i freqüència de les tempestes, debat territorial, energia, alimentació, processos de retroalimentació, punts de capgirell, migracions climàtiques.  Amb l’ajuda de científiques especialistes en el tema i dues joves que volen saber què passa i què fer, raonarem al voltant de l’agreujament de les dades climàtiques.

L’activitat serà amb inscripció prèvia a través d’aquest formulari i està organitzat dins del programa Biblioteques Sense Fronteres, dedicat a la defensa, promoció i garantia de la sostenibilitat ambiental. Iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

Detalles

Fecha:
18 noviembre
Hora:
18:00 - 20:00

Local

On line
Barcelona,

Detalles

Fecha:
18 noviembre
Hora:
18:00 - 20:00

Local

On line
Barcelona,